M E R C Y F A L L S - fantasy szerepjáték
Igénylés

Úgy döntöttél, csatlakozol? Akkor még ezt a menüpontot olvasd el, és ha úgy látod, be tudod tartani az itt leírtakat, sok szeretettel várunk, légy részese te is a kalandnak!

Az alább leírtakon kívül fontosnak tartanánk még megemlíteni, hogy bár a világunk adaptált, az oldalon minden szükséges információt megtalálsz róla, és nem is követünk mindent 100%-osan, emiatt canon karaktereink sincsenek. Az élvezetes játékhoz nem szükséges, hogy elolvasd a Mercy Falls farkasai sorozatot.
Játékosok szempontjából befogadunk tapasztaltabbakat és kezdőket is, a lényeg, hogy tudjatok megfelelni a játék feltételeinek. Életkor szempontjából a 12-es karikát tesszük ki.

Szabályok

Oldal, igénylés

01. Lehetőleg kerüljük el a játékosok közti veszekedést, ha problémátok van egymással, azt intézzétek el privátban! Normális keretek között meg lehet vitatni bizonyos témákat, de ne legyen belőle vérontás.

02. Az oldalon jelenleg ketten szerkesztünk, kérünk titeket, vegyétek figyelembe, hogy nekünk sincs mindig időnk vagy lehetőségünk gép előtt ülni, így ha várni kell egy elfogadásra vagy válaszra, türelmeteket kérjük.

03. Az oldalon érvénybe lépnek bizonyos karakterkorlátozások: egy játékosnak összesen 6 karaktere lehet, efölött már nem engedünk többet, szeretnénk elkerülni, hogy sok karakter csak a port fogja anélkül, hogy foglalkoznátok velük. Ha maximumig szeretnéd vinni, ebből legalább kettőnek embernek/farkasnak kell lennie (tehát nem lehet mind vérfarkas), illetve igyekezzetek tartani a férfi-nő arányt is! Ha akár fajok, akár nemek szempontjából túl nagy különbség alakulna ki, rendelhetünk ki ideiglenes korlátozást, amíg az arány nagyjából vissza nem áll.

04. Ikrek esetén kívül nem fogadunk el két egyforma FC-vel rendelkező karaktert! Igénylés előtt nézz szét, hogy valaki nem használta-e már fel.

05. A chat nem hirdetésre való, erre kijelölt hely a hirdetőkönyv. Kéretik mindent rendeltetésszerűen használni. Ha hosszabb közlendőd van, vagy nem szeretnéd, hogy elvesszen a chatben, az jöhet a vendégkönyvbe esetleges ötletekkel együtt.

06. Mielőtt játszani kezdenél, várd meg, hogy valamelyik szerkesztő rábólintson a karakteredre.

07. A játéktér lakások részén szabad témanyitás van, csak annyit kérünk, hogy illesszetek be egy jó minőségű, legalább közepes méretű képet a nyitó hozzászólásba. Mi majd méretre vágjuk, effekteljük és cseréljük a többihez hasonlóan. A többi topikban csak engedéllyel hozható létre téma, de gondoljátok át, hogy egyáltalán van-e helye a kérdéses témának egy alig párezres kisvárosban!

08. Ha huzamosabb ideig nem adsz életjelet magadról, a karaktereid és a regisztrációd is törlésre kerülnek. Ha ezután visszajönnél, nyugodtan megteheted, akár ugyanazt a karaktert is újraigényelheted.

09. Vannak bizonyos korlátozásaink fajokra és falkabeli rangokra, kérjük, ha a helyek beteltek, ne legyen belőle sértődés! A korlátolt faj a ritkaságuk miatt jött létre, első karakterként nem hozhatók be, csak huzamosabb tartózkodás után az oldalon, és szükséges is hozzá valamelyikünk jóváhagyása. A vezető rangokat viszont tényleg azok kezébe ajánljuk, akik szeretnek irányító karaktert játszani és tapasztalt játékosok, velük kapcsolatban is kéretik felvenni velünk a kapcsolatot. Egy játékosnak csak egy engedélyes karaktere lehet.

10. Ha az adatlap nem megfelelően van kitöltve, vagy stílusában nem tartjuk megfelelőnek, visszadobhatjuk az adatlapot újbóli, javított kitöltésre!

Játék

01. Az első dolog, hogy szeretnénk viszonylag igényes oldalt létrehozni, ezért egy reag minimum 8-10 mondatból kell, hogy álljon. Fentebb nyugodtan lehet menni, a határ a csillagos ég, a játékosok és a kör témája dönti el, milyen hosszú lesz egy reag ezen felül.

02. Egymás karakterét ne irányítsátok. Harc kezdeményezése engedélyezett előzetes egyeztetés nélkül is, viszont feltételes módban írandó a cselekvés, hogy a másik játékos el tudja dönteni, érte-e a karakterét a támadás. Megölni a másik karakterét csak megbeszélés alapján, és ezt jelezzétek is a szerkesztők felé!

03. Az oldalon egységes névtáblákat használunk, az embereknek/harapottaknak és a farkasoknak nyilván egy, míg a vérfarkasoknak kettő készül, ezt aszerint tessék használni, amilyen alakban éppen vannak. Amennyiben telefonról írsz, nem kötelező beilleszteni a névtáblát, illetve ha a karaktered elfogadtuk, de még nem készült el a táblája, addig egy lekicsinyített képével helyettesítheted. A tábla szabadon méretezhető.

04. A reagjaidat írhatod E/1.-ben, vagy E/3.-ben is, ezt nem szabjuk meg, viszont az idő mindenképpen múlt legyen.

05. A játékban regényesen írunk, azaz semmi helye csillagozásoknak és hullámvonalaknak. A leírások és cselekvések jelzés nélkül íródnak, azonban a beszédet jelöljétek ki vastag, a gondolatokat és a telepatikus üzeneteket pedig dőlt betűkkel. Utóbbiak egyébként az elkülönülés miatt mehetnek a beszédhez hasonlóan gondolatjelekkel attól függetlenül, hogy a szavak nem lettek hangosan kimondva.

06. Egy körben kettőnél több játékos is játszhat, ezesetben alakítsatok ki reagsorrendet magatok között!

07. 16+ és 18+ kijátszása megengedett a játéktéren, ez vonatkozik erőszakra és szexualitásra is. Arra kérünk titeket, hogy használjátok az erre a célja kijelölt figyelmeztető tábláinkat, amiket a reagok elejére illesszetek be: 16+, 18+.

08. Egy helyszínen maximum 2 játék folyhat egyszerre, kivételek ezalól az eventek. Egy karakter viszont csak egy helyen lehet egyszerre!

09. Ha a Duluth témában játszotok, az első reag elején jelezzétek vastagon kiemelt betűkkel, hol is vagytok a városon belül! Ugyanezt kérjük a nagyvilág témában, azzal a különbséggel, hogy ott az országot, várost is jelöljétek ki.

10. Ha a játékostársad huzamosabb ideig nem ír vissza, nem szólt és nem akarsz várni rá, nyugodtan vidd el a karaktered, csak jelezd felé egy új hozzászólásban. Ha van kedved, írhatsz hozzá egy záróreagot is, de nem kötelező, a lényeg, hogy a jelzés meglegyen. Ha csoportban játszotok, és úgy nem szólt az egyik játékos a távollétéről (vagy megengedte, hogy addig folytassátok nélküle), nyugodtan ugorjátok át.

11. Ha egy kört lezártok, úgyszintén jelezze a reagja végén az utolsót író játékos, hogy befejeztétek.

12. Igyekezzetek karakterhűek maradni. A jellemfejlődés nem tiltott, sőt, tulajdonképpen még jó is, de a játéktéren ne legyen a karaktered önmagának szöges ellentéte!

13. A játéktér nem a privát beszélgetések helye, de ha van egy rövid megjegyzésed a másik számára, azt a reag végére írd zárójelben, jobbra igazítva, dőlt betűkkel.

14. NJK-k szabadon használhatók a reagokban.

Légy a történet része!

Igényelhető karakterek - Ha nincs ötleted, vagy olyan karaktert hoznál, akinek szinte azonnal lehetne része a történetben, kattints ide és nézz szét itt!

Adatlapok - Válaszd ki a neked megfelelőt, aztán az instrukciók szerint töltsd ki és illeszd be az egyel alább található menüpontba.

Igénylő - Ha kész vagy, ide várjuk a kész adatlapokat sok szeretettel, innentől már csak az elfogadásunkra kell várnod. (FC-t előre foglalni is itt tudsz, egy előrefoglalás 2 hétig érvényes, utána érvényét veszti, ha addig nem igényled ki.)

 

 
Menü

Üdvözöllek Mercy Fallsban!

Az oldalon szerepjátékot találsz, fantasy témában. Történetünk a vérfarkasok köré épül, de kicsit sem a mindennapi megközelítésben. Ha felkeltettük az érdeklődésed, olvass bátran tovább!

 
Chat
 
Időjárás

Évszak: ősz
Átlaghőmérséklet: 15-25 °C

A nap még melegen süt, de előfordulnak kisebb záporok, zivatarok is, amiknek köszönhetően a hőmérséklet jelentősen leesik egy-egy alkalommal. Egyre gyakoribbak a hideg fuvallatok. Éjszakánként kifejezetten hűvös szelek fújnak.

 
Linkcsere

Ha szeretnél cserét kérni, bátran tedd meg a chatben. Egyedüli dolog, amit tudnod kell, hogy kizárólag szerepes oldalakkal cserélünk.

Szuperhős Akadémia ;;Rosenberg Lovas Kollégium ;; Cruel Island ;; School of New Hopes ;; Empire of Fantasy ;; Kayla Völgy II ;; ZombieLand ;; Nia UnderWorld ;; Ten Wolves' Woods ;;

 
Oldaldolgok

A történet alapkoncepcióját Maggie Stiefvater Mercy Falls farkasai című könyvsorozatából vettük kölcsön, de minden szükséges információt megtalálsz, és kicsit ki is egészítettük és saját képre formáltuk a világot. Az írások sajátok, kérdezés nélkül semmit ne másoljatok el az oldalról!

Oldalnév
Mercy Falls FRPG
Téma
 
szerepjáték
(urban fantasy)
Szerkesztők
 
Dahlia
Celia
Nyitás
2017.08. 31.
Credit

 
Glamour Factory >>
FuckinWay >>
Maggie Stiefvater >>
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!